Είδος Shenzhen της Co. τεχνολογίας, ΕΠΕ

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Shenzhen Kinda Technology Co., Ltd

Είμαι Online Chat Now
Πιστοποίηση
Κίνα Shenzhen Kinda Technology Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Shenzhen Kinda Technology Co., Ltd Πιστοποιήσεις
1. Το σύστημα αρχίζει ομαλά, χωρίς ρεύμα κύματος 2. Πολύ υψηλότερη αποδοτικότητα από το παλαιό σύστημα 3. Αξιοπρόσεκτη ενέργεια - αποταμίευση από το παλαιό σύστημα 4. Τρέξιμο συστημάτων ομαλά και σταθερά, πολύ χαμηλό ρεύμα.

—— Μαλαισιανός συνεργάτης

Τα τρεξίματα μηχανών σταθερά και ο υψηλός - η ποιοτική μηχανή είναι πολύ καλή.

—— Ρωσικός πράκτορας

Shenzhen Kinda Technology Co., Ltd

1 2 3
Shenzhen Kinda Technology Co., Ltd Shenzhen Kinda Technology Co., Ltd Shenzhen Kinda Technology Co., Ltd
Μπροστινό γραφείο επιχείρησης Χώρος εργασίας Αίθουσα Συσκέψεων

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά : Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Είδος
Αριθμός Υπαλλήλων : 300~500
Ετήσιες πωλήσεις : 12000000.00-15000000.00
Ιδρύθηκε Έτος : 2012
Εξαγωγή pc : 20% - 30%

Το είδος Shenzhen της Co. τεχνολογίας, ΕΠΕ, που καθιερώνεται το 2012, είναι επιχείρηση καινοτομίας τεχνολογίας. Ειδικεμένος στην παραγωγή εξαγωγής των σερβο κίνησης σύγχρονων μηχανών μαγνητών αναστροφέων μόνιμων, του σχεδίου προϊόντων ενσωμάτωσης, της ανάπτυξης και της παραγωγής. Η επιχείρησή μας βρίσκεται στη αστική περιοχή Shenzhen με την κατάλληλη μεταφορά. Όλα τα προϊόντα της επιχείρησής μας υιοθετούν τα διεθνή ποιοτικά πρότυπα, και τα προϊόντα εξάγονται στο εξωτερικό, και έχουν πολλές αγορές στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

 

Το υπάρχον μόνος-χτισμένο εργοστάσιό μας καλύπτει έναν τομέα 10.000 τετραγωνικών μέτρων και έχει περίπου 300 υπαλλήλους. Οι ετήσια πωλήσεις 150 εκατομμύριο αμερικανικών δολαρίων, 60 τοις εκατό των προϊόντων εξάγονται στο εξωτερικό.

 

Η επιχείρηση έχει τα προηγμένα και αξιόπιστα εργαστήρια, όπως το ηλεκτρομαγνητικό εργαστήριο συμβατότητας EMC, το εργαστήριο απόδοσης, και ο εργαστηριακός εξοπλισμός όπως 0.4KW~630KW. 100% PCBA η γραμμή παραγωγής εξετάζεται από το αυτόματο σύστημα δοκιμής υψηλών σημείων. Ολόκληρη η μηχανή υιοθετεί το πλήρως αυτόματο σύστημα για τη δοκιμή απόδοσης, και το ολοκληρωμένο προϊόν είναι 100% κατάλληλο. Ταυτόχρονα με την ποιοτική επιθεώρηση της διαδικασίας παραγωγής, έχουμε την πιστοποίηση CE CQC.

 

Λαμβάνοντας υπόψη υψηλό - ποιοτικά προϊόντα και άριστη εξυπηρέτηση πελατών, έχουμε καθιερώσει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων. Εάν η επιχείρησή σας ενδιαφέρεται για οποιαδήποτε από τα προϊόντα μας ή έχει μια πρόθεση διαταγής, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με. 

 

Μας ενώστε, απολαύστε την επιχείρηση.

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Kinda Technology Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Tim

Φαξ: 86-755-85240502

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς